Insecten observator

Insecten observator

Je bent buiten aan het struinen. Met je neus boven de grond. Daar zie je een mooi lieveheersbeestje. Je pakt hem voorzichtig op en zet hem in je Insecten observator. Nu kan je hem van alle kanten goed bekijken, want je hebt 2 loepjes waar je doorheen kan kijken. Van de bovenkant zie je goed hoe mooie hij glimt en hoeveel stippen hij heeft. Aan de voorkant zit ook een loep, die via een spiegel ervoor zorgt dat je de onderkant van het lieveheersbeestje goed kan onderzoeken. Hoeveel pootjes heeft hij? Hoe ziet hij er eigenlijk uit aan de onderkant. Is hij wel zwart aan de onderkant?

Met deze dubbelloeps insecten observator kan je het insect van alle kanten goed onderzoeken. Met een insectenboekje ernaast kan je precies nagaan welk insect het is en hoe hij leeft.

Hoe gebruik je de insecten observator? Je kan het bovenste doorzichtige deel van de observator afdraaien, waardoor je het insect op het schaaltje kan zetten. Duw het bovenste deel er voorzichtig weer op. Dan kan je via de bovenloep of de zijloep het insect onderzoeken. Uiteraard wel het insect weer vrij laten in de natuur als je klaar ben, want daar leeft hij het liefst.

Der Echte Scout producten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van slijtvast materiaal. 100% recyclebaar en volgens de normen van Global Compact mens- en milieuvriendelijk geproduceerd.

 

Bestellen